Janssen'in aklı kupada

Düzenleyen:
Janssen'in aklı kupada

SPOR Haberleri

Henüz 21 yaşındayken 33 golle Hollanda Ligi’nde kral olan Vincent Janssen “Fenerbahçe’deki önceliğim şampiyonluk. Kral olmayı önemsemiyorum” dedi

> M. Emin Uluç

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol atıp, iki de penaltı kazandırarak gönülleri fetheden Hollandalı Vincent Janssen’in hedefi şampiyonluk yaşamak. Henüz 23 yaşında olan ve daha 21 yaşındayken AZ Alkmaar forması altında 33 defa ağları havalandırıp Hollanda’da gol kralı olan Janssen F.Bahçe gazetesine “Benim buradaki önceliğim gol krallığı değil, şampiyonluk. Bunu başardıktan sonra gol kralı olup olmadığımı çok da önemsemiyorum” dedi. Gol sayısı olarak bir hedef belirlemediğini söyleyen Hollandalı “Takıma ne kadar katkıda bulunursam o kadar mutlu oluyorum. Gerçekten çok iyi bir takımız ve iyi bir kadromuz var. Şampiyon olmak için hiçbir eksiğimiz yok” dedi.
> Fener’de mutluyum
Kendisini güçlü bir forvet olarak tanımlayan Vincent Janssen “Her zaman takıma yardım etmeyi seven, sahada bütün mücadeleyi veren, eforu en fazla şekilde gösteren bir futbolcuyum” derken, Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu da vurguladı. Beşiktaş derbisindeki atmosferin inanılmaz olduğunu belirten Hollandalı, Türkiye’de kalmak konusunda ise “Bu dediğiniz değerlendirmeyi yapmak için çok erken. Öncelikle bu sezonun nasıl geçeceğine bakmamız gerekecektir. Futbolda ne zaman ne olacağını hiçbir zaman bilemeyiz” açıklamasında bulundu. Genç golcü, taraftarın kendilerine desteği sürdürmesi halinde şampiyonluğa ulaşacaklarının altını çizerek tribün desteğinin devam etmesini istedi.

U21’le oynayacaklar
Millî arada maç temposunu kaybetmek istemeyen F.Bahçe, bugün U21 takımıyla bir maç yapacak. Aykut Kocaman, bu karşılaşmada özellikle Fernandao’nun formunu görme imkânı bulacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...