Geçmiş olsun Naim!

Düzenleyen:
Geçmiş olsun Naim!

SPOR Haberleri

Karaciğer yetmezliği bulunan Naim Süleymanoğlu 8 saat süren başarılı bir operasyon geçirdi

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski halterci Naim Süleymanoğlu ameliyat oldu. Acil karaciğer nakli bekleyen efsane halterci için aranan uygun donör bulunmasının ardından 50 yaşındaki Süleymanoğlu dün sabah ameliyata alındı. 8 saat süren ameliyat başarılı geçti. Süleymanoğlu’nun akrabaları ve yakın çevresinde yapılan araştırma sonucunda testleri olumlu sonuç veren bir arkadaşının donör olmasına karar verilmişti. Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, 5-6 arkadaşının organ bağışında bulunmak üzere gönüllü olduğunu söyledi.
> Arkadaşı ciğerini verdi
Doktorların, arkadaşlarının arasından birisinin karaciğerinin Naim Süleymanoğlu'na daha uygun olduğunu belirlediğini ifade eden Muharrem Süleymanoğlu, gerekli tetkiklerin ardından hem kardeşinin hem de verici arkadaşının ameliyata alındığını kaydetti. Süleymanoğlu, "Karaciğerini vermeyi kabul eden arkadaşı isminin açıklanmasını istemedi. 'Naim ağabeyim çok genç, benim kan grubum da uyuyor. Ben gönüllü olmak istiyorum.' dedi. Hocam da kendisini uygun gördü. İnşallah operasyon başarıyla sonuçlanacak ve sağlığına kavuşacak' dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...