İstenmeyen adam Arda Turan

Düzenleyen:
İstenmeyen adam Arda Turan

SPOR Haberleri

100. maçına çıkan Arda Turan daha ısınırken ıslıklandı, takım 3-0 mağlupken kulübede gülmesi büyük tepki getirdi

İzlanda mağlubiyeti Türk futbolunda önemli taşların yerinden oynamasını sağlayacak. Türkiye, bir turnuvaya daha erkenden veda ederken, TFF yönetimi başta olmak üzere hocasından futbolcularına varıncaya kadar büyük bir revizyon yolda. Bunlardan birisi de Arda Turan olacak. Federasyonun uçağında gazeteciye saldırıp, TFF Başkanı ve hocasını hedef alan küfürler savurduktan sonra Milli Takım’ı bırakıyorum açıklamasını yapan Arda Turan bu defa gerçekten “İstenmeyen adam” haline geldi. Fatih Terim’in gönderilmesinden sonra Mircea Lucescu’nun ayağına kadar gidip ‘dön’ çağrısı yaptığı Arda Turan’ı taraftarlar bir türlü affetmedi. 

Barça’da 1 dakikası bile yok
Eskişehir’de ‘dalya’ şerefine maç öncesinde plaket alırken bile Arda’yı ıslıklayan taraftarlar, sosyal medyada tecrübeli oyuncuyu hedef tahtasına oturttu. Takımımız 3-0 mağlupken 60’te oyundan çıkan Arda’nın yedek kulübesinde gülmesi ve mağlubiyeti umursamaması sosyal medyada günün konusu oldu. Arda’nın EURO 2020 yapılanmasında elenecek futbolculardan biri olacağı konuşulurken, Barcelona da tecrübeli oyuncunun üzerini çizdi. Katalan ekibinde bu sezon forma şansı bile bulamayan Arda, kendisine takım aramaya başladı. Mundo Deportivo, Barcelona’nın takım planlarında yer almayan Arda’yı devre arasında elinden çıkaracağını yazdı. Arda’yı bonservisiyle alacak kulüp bulunamazsa kiralanacak. 

Çağlar: Fırsatı teptik
Eskişehir’deki büyük hezimetin ardından medyaya açıklama yapan tek isim Çağlar Söyüncü oldu. Genç futbolcu, “Gerçekten ayağımıza gelen fırsatı teptik. Hırvatistan ile Finlandiya berabere kaldı. Yani bu maçı kazansak, birinci çıkma şansımız vardı. Bütün Türkiye halkından özür diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Euro 2016 sonrası kayıp
Arda Turan, EURO 2016’da yaşanan prim kavgalarının ortasında yer alan isimdi. Takım kaptanı olarak Fatih Terim’le prim pazarlığı yaptığı söylenen oyuncu şampiyona sonrasında ‘bir var bir yok’ görüntüsü çizdi. EURO 2016 sonrasında ay-yıldızlı formayla 10 maça çıkan Arda, hiç gol atamadı, hiç asist üretemedi ve ‘sıfır’ çekti. 

Bu görüntü çileden çıkardı
Arda Turan, İzlanda maçı öncesinde taraftarlar tarafından protesto edilmeye başlanmıştı. Oyundan çıkarken de taraftarların ıslıkları altında kenara gelen Arda, tepkilere gülerek karşılık verdi. Takım mağlup durumdayken Arda’nın bu gülüşü taraftarları çileden çıkardı. 

Hırvatistan Cacic’i kovdu
Hırvatistan Futbol Federasyonu, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki son maç öncesinde milli takım değişikliğine gitti. Ante Cacic’i kovan Hırvatlar, yerine Zlatko Dalic'i getirdi. Hırvatistan, önceki gün sahasında oynadığı Finlandiya maçında öne geçmesine rağmen 90’da Soiri’nin golüne engel olamamıştı. I Grubu’nda Hırvatistan 17 puanla ikinci sırada.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...