Carlinhos'u satmaktan başka çareleri yok

Carlinhos'u satmaktan başka çareleri yok

SPOR Haberleri

Carlinhos'un kulübü Fluminense'nin ciddi bir mali krizde olduğu ve oyuncuyu sarı kırmızılılara satmaktan başka çaresi olmadığı belirtildi.

Galatasaray'ın 1 numaralı sol bek adayı olan Carlinhos için Brezilya'dan sevindirici bir haber geldi. Fox Sports'un haberine göre oyuncunun kulübü Fluminense şu anda büyük bir ekonomik darboğaz yaşıyor. Oyuncularına bir süredir maaşlarını ödemeyemediği belirtilen kulüpte bu yüzden büyük bir sıkıntı yaşandığı belirlendi. Başta Fred ve Carlinhos olmak üzere kadrosundaki birçok oyuncuyu isteyen takımların olduğu kulüp için mali krizi aşmak adına bu oyuncuları satmaktan başka çıkar yol olmadığı belirtildi. Geçtiğimiz yıldan beri Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Carlinhos'u başlarda kesinlikle satmamayı düşünen Fluminense'nin son aylarda ayyuka çıkan kriz yüzünden gelen transfer tekliflerini düşünmeye başladığı ve başta Carlinhos ve Fred olmak üzere birçok oyuncusunu elden çıkarması gerekeceği ifade edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...