Bruma adım adım Galatasaray'a

Bruma adım adım Galatasaray'a

SPOR Haberleri

Chelsea'den 4 milyonluk teklif aldığını söyleyen Bruma'nın menajeri Galatasaray'ın 7 milyonluk teklifinin önemini vurguladı.

Chelsea'nin 4 milyon euro'luk teklif yaptığını açıklayan Bruma'nın menajeri, "Galatasaray'ın 7 milyon euro'luk teklifi çok önemli" dedi. Galatasaray'ın 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda takibe aldığı Portekiz'in 18 yaşındaki kanat oyuncusu Bruma'nın menajerinden açıklama geldi. Sporting Lizbon'da forma giyen genç yetenek turnuvada 3 maçta 5 gol ve 2 asistle dikkatleri üzerine çekmişti. Bruma'nın menajeri Bebiano Gomes, en iyi teklifi 7 milyon euro ile Galatasaray'dan aldıklarını açıkladı. Gomes, "Chelsea, menajer Pini Zahavi aracılığıyla 4 milyon euro teklif yapmıştı ancak Galatasaray'ın 7 milyon euro'luk teklifi çok önemli" dedi. Sporting Lizbon ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Bruma'nın kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini belirten Gomes, "Öncelikle Sporting ile masaya oturacağız. Kararımızı ona göre vereceğiz" ifadesini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...