İstifa eden Melih Gökçek'ten çok sert sözler

Düzenleyen:
İstifa eden Melih Gökçek'ten çok sert sözler

GÜNDEM Haberleri

Canlı yayında 8617 gündür sürdürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle bugün itibaren istifa ettiğini söyleyen Melih Gökçek, konuşmasının sonunda çok sert ifadeler kullandı.

Tam 8617 gündür Büyükşehir Belediye Başkanı olan Gökçek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak görevi bıraktığını açıkladı. Gökçek, ''Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum. bana istifa etmemem konusunda çok baskı yapan oldu. Recep Tayyip Erdoğan demek bu güzel vatanın yeniden karanlık günlere dönmemesi demek. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak görevi bırakıyorum. Alnım aktır. Ben bir dava adamıyım. Benim duruşum 28 Şubat'ta da, Gezi Parkı'nda da, 15 Temmuz'da da aynı olmuştur.'' dedi.

''BİZDEN GÖRÜNÜP BİZDEN OLMAYANLARI HELAK ET YARABBİ''

Konuşmasını çok sert ifadelerle bitiren Gökçek, ''Bizden görünüp bizden olmayan, görevleri Recep Tayyip Erdoğan ile yakınları arasında fitne açanlara imkan verme, onları helak et yarabbi." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...