Külliye'de renkli resepsiyon

Düzenleyen:
Külliye'de renkli resepsiyon

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu akşam vereceği resepsiyonda hayat hikayeleriyle topluma örnek olan vatandaşlarla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek resepsiyonun davetlileri arasında Bursa'da hamile eşi için kopardığı erik ve kayısının parasını ağaca asan minibüs şoförü Soner Kaya ile anne keçi ve yavrusunu sırtlayan "Rizeli Heidi" Hamdu Sena da yer alıyor. Zonguldak'ta bindikleri otobüste "kirlenmesin" diye koltuğa oturmayan madenciler ve engelli yeğenine 40 yıldır annelik yapan Pakize Memiş, Külliye'de ağırlanacak. - Malatya'da temizlik işçisi olarak çalıştığı tekstil fabrikasında iplik üretiminden makinelerin bakımına kadar her şeyi öğrenerek, kumaş fabrikası kuran ve kendi işinin patronu olan Şehriban Şahin de 29 Ekim resepsiyonunun davetlileri arasında bulunacak

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...