Yıldırım Demirören'e kayınço darbesi

Yıldırım Demirören'e kayınço darbesi

SPOR Haberleri

TFF Başkanı ve Milliyet ile Vatan gazetelerinin sahibi Yıldırım Demirören'e kayınbiraderi arasındaki dostluk bir bozuldu pir bozuldu.

Milliyet ve Vatan gazeteleri sahibi ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy arasındaki dostluk bir bozuldu pir bozuldu. Bilindiği gibi Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy'un kuzeni Revna Demirören ile evli.. Demirören Beşiktaş Başkanı iken takımının kazandığı Federasyon Kupası'nı Haluk Ulusoy'un hastanede yatan babasına götürecek kadar vefakardı. Aradan yıllar geçti, Haluk Ulusoy, Federasyon Başkanlığı'ndan ayrıldı, yıllar sonra o koltuğa Yıldırım Demirören oturdu. Geçtiğimiz haftalarda iki futbol adamı arasında TFF Başkanlığı ve el öpme tartışması yaşanmış, Haluk Ulusoy Yıldırım Demirören'i topa tutmuştu. Ulusoy'un öfkesi basın açıklamalarıyla yeterli kalmadı ve Ulusoy Turizm otobüslerinde seyahat eden yolculara bedava dağıtılan Vatan ve Milliyet'i dağıtmama kararı alındı. Vatan ve Milliyet'in son dönemde tiraj almasının altında yatan nedenlerden biri de Ulusoy'da her yolcuya bedava verilmesiydi. (Medyaradar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...