Vali Mutlu'dan Gezi Parkı ve müdahale açıklaması

Vali Mutlu'dan Gezi Parkı ve müdahale açıklaması

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Gezi Parkı'nın açılıp tekrar kapanması ve İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen müdahaleye ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Gezi Parkı'nın saat 14.30 sıralarında vatandaşlara açılmasının ardından saat 17.30 sıralarında tekrar kapanması ve İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen müdahaleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Mutlu, "Elbetteki Gezi Parkımız yine açıktır, halkımıza açık olmaya devam edecektir. Açılışla birlikte Taksim Platformu'nun yine hep birlikte Taksim'e ve Gezi Parkı'na çıkıyoruz yönünde yapmış oldukları çağrı, maalesef yine bugünkü görünen olumsuz tablolara sebebiyet verdi. Gezi Parkı bir parktır. 7-8 bin kişinin doluşup parkın içinde bekleme alanı değildir. Gezi parkı halkın oturacağı nefes alacağı bir alandır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...