Tolga Aytöre, Galatasaray'ı topa tuttu

Tolga Aytöre, Galatasaray'ı topa tuttu

SPOR Haberleri

UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunma öncesinde Fenerbahçe'nin hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Tolga Aytöre, Galatasaray'ı topa tuttu

Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve CEO Lütfi Arıboğan'ın basında yer alan açıklamalarına ilişkin FBTV'den açıklamalarda bulundu. F.Bahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunmasında Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'yı hedef alacağına ilişkin iddiayla ilgili olarak Aytöre, "F.Bahçe ne zaman böyle bir süreç yaşasa, maalesef hep aynı camialar ve nbsp;aynı kişiler kendilerini medyanın önünde buluyorlar. Bu paniği, bu F.Bahçe fobisini nbsp;anlamak mümkün değil" dedi. Aytöre, "Ben duruşmayı müteakiben savunmayı kamuoyuyla paylaşacağım. Bu savunmanın herhangi bir yerinde, G.Saray kelimesi geçmediği takdirde, bunu söyleyenler çıkıp , 'Biz F.Bahçe'ye iftira attık ya da biz 3 Temmuz'un vazgeçilmez parçalarıyız " diye beyanda bulunacaklar mı?" ifadesini kullandı.
NEYİN NE OLDUĞU BELLİ
Aytöre, "Bu tür beyanlarda bulunanlardan gerekli cevabı ivedilikle bekleyeceğim" derken, "Kaldı ki, eğer bizim UEFA savunmamızda kullanmamız gereken ve bizim bilmediğimiz G.Saray'a dair birtakım hususlar varsa, bunları da bize iletirlerse, seve seve kullanırız" yorumu yaptı. Aytöre, Arıboğan'la ilgili olarak, "Arıboğan saygıdeğer bir camianın önemli bir parçasıdır, kendisine itibar etmemek gibi bir lüksümüz yok. Ancak 16 Ağustos 2011 tarihli bir mektuptan bahsediliyor. Sayın Arıboğan bu mektubu kimin yazdığını, TFF adına bu mektubu kimin imzaladığını ya da bu mektubun içeriğinde neler olduğunu kamuoyuna açıklarsa bu bile yeterlidir" diye konuştu. F.Bahçeli yönetici, "Nedense yaklaşık 3 yıldır bütün tesadüfler bizi buluyor. F.Bahçe taraftarı neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Biz işimize bakıyoruz" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...