Aykut Kocaman, toplantı için millî takımdaki oyuncuları bekliyor

Düzenleyen:
Aykut Kocaman, toplantı için millî takımdaki oyuncuları bekliyor

SPOR Haberleri

İstifa kararından vazgeçtikten sonra halen takımla toplantı yapmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, toplantı için millî takımlardaki futbolcuların dönmesini bekliyor.

Fenerbahçe'de millî maçlar için verilen aranın ardından oynanacak Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor.

HENÜZ FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPMADI

Antrenmanlarda takımın başında olan teknik direktör Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçından sonra yaşanan belirsizlik ve takımın galibiyet alamadığı 3 haftalık süreçle ilgili henüz futbolcularıyla toplantı yapmadı.

Kocaman'ın bu toplantıyı yapmamasının sebebi Samandıra'da antrenmanların eksik kadroyla yapılması.

AS OYUNCULARIN ÇOĞU MİLLΠTAKIMDA

Mathieu Valbuena, Mauricio Isla, Fernandao ve Robın van Persie'nin sakatlıkları; Ozan Tufan, İsmail Köybaşı, Roman Neustadter, Giuliano, Martin Skrtel, Nabil Dırar ve Luis Neto'nun da millî takım kamplarında olması nedeniyle çalışmalarda as oyuncuların çoğu yer almıyor.

Aykut kocaman bu oyuncuların dönüşüyle birlikte takımın saha içi ve dışı durumlarıyla ilgili görüşmelerini yapmaya başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...