Hugo Almeida, 'Sakatlanmamak için özel çalışmalar yapıyorum'

/ Kaynak: AA
Hugo Almeida, 'Sakatlanmamak için özel çalışmalar yapıyorum'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Hugo Almeida, geçirdiği talihsiz sakatlıkları, yeni sezonda tekrar yaşamamak için özel çalışmalar yaptığını söyledi.

Almeida, Almanya kampında BJK TV'ye yaptığı açıklamada, tatilden sonra antrenmanların yorucu geçtiğini belirterek, "Ancak idman temposundan memnunuz. Geçen sene ligin ilk yarısında iyi performans gösterdim, sonrasında talihsiz
sakatlıklar yaşadım. Şimdi sakatlanmaya önlem olarak özel çalışmalar yapıyorum" diye konuştu. "Takım içi rekabet, takımı her zaman olumlu yönde etkiler" diyen Portekizli futbolcu, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gerisine teknik
direktörümüz karar verecek. Seçim onundur. Bizler üzerimize düşen görevleri yapmalıyız" ifadesini kullandı. Almeida, yeni teknik direktör Slaven Bilic için de "Her teknik adamın kendine göre bir bakış açısı olur. Şu anda yaptığımız çalışmalar benim hoşuma gidiyor. Birkaç kez kendisiyle konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişkimiz var" yorumunda bulundu. Beşiktaş'ta 2,5 yıldır forma giydiğini hatırlatan Almeida, "Taraftarlarımızın bize gösterdiği sevgi ve destek inanılmaz. Öncelikli hedefim takım oyununa yardımcı olmak. Ondan sonra goller kendiliğinden gelir. Takım kazandıkça sizin kaç gol attığınız önemli değil. Takım kazandığı sürece hepimiz mutlu oluruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...