Ünal Aysal transfer müjdesini verdi

Ünal Aysal transfer müjdesini verdi

SPOR Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü ile Galatasaray Bayan Voleybol Takımı İsim Sponsoru Daikin Türkiye arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi kapsamında gerçekleşecek imza töreninde konuşan Başkan Ünal Aysal, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü ile Galatasaray Bayan Voleybol Takımı İsim Sponsoru Daikin Türkiye arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi kapsamında gerçekleşecek imza töreninde konuşan Başkan Ünal Aysal, çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı 6+0+4 kararına değinen Aysal, Fenerbahçe'nin süreç sonrası yaptığı açıklamalara da cevap verdi. nbsp;Ünal Aysal, 6+0+4 kararını yanlış bulduğunu tekrar ederek; "Türk kulüplerinin yurt dışında temsili zor ve pahalı işlemdir. Biz kulüpler elimizden geldiğince ülkemizi dışarıda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Önümüzün açılmasını istiyoruz. Federasyonumuz malesef sağduyu içerisinde olmadı. Tersine önümüzü kapatan davranışlar içerisinde oldu. Galatasaray gerekli tedbirleri alacaktır. Biraz zaman alabilir ama netice odaklıyız. Gerekenler yapılacak" diye konuştu. Fenerbahçe'de Deniz Tolga Aytöre'nin açıklamalarına da cevap veren Aysal sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Her şeyden önce ben bir dost tavsiyesinde bulundum. Daha önce federasyonda çalışan şimdi bizimle olan iki arkadaşımızın Fenerbahçe aleyhinde çalıştığı şeklinde söylentiler, dedikodular kulağıma geldi. Aman dedim bunu dosyaya koymasınlar. Ben sadece bir uyarı yaptım. Bunu savunmalarına koyarlar, koymazlar onların bileceği bir şey" nbsp;


MELO YA DA WELLINGTON!


Konuşması sırasında sarı kırmızılı ekibin transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Aysal; Felipe Melo ve Sao Paulo'da forma giyen Wellington'un transferinde sona geldiklerini belirtirken, teknik direktör Fatih Terim'in tercihine göre bu futboklculardan birini transfer edeceklerini açıkladı.


Aysal sözlerine şöyle devam etti;


nbsp;"Galatasaray'ın ön libero mevkisi şu an bizim iskeletimiz adına büyük bir eksik. Şu an her Wellington ve Melo ile bir yere kadar gelinmiştir. Teknik heyetimiz bir seçim yapacaktır. Top hocamızın elinde. Hafta sonuna kadar bir seçim yapılacaktır. Hocamız kendi ekibiyle birlikte transferde tüm etkenleri düşünerek kararı verecektir. Bir eksiğimiz, acelemiz yok. Hafta sonuna kadar transfer müjdesini vermeyi umuyoruz" dedi.


UMUT TAMAM GİBİ...


Aysal, bonservisi Toulouse'un elinde olan Umut Bulut için ise "Umut Bulut için çalışıyoruz. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki günlerde bu transfer bitecek" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...