Eneramo, 'Beşiktaş'ın Amokachi'si olacağım'

Eneramo, 'Beşiktaş'ın Amokachi'si olacağım'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak üzere olduğu Michael Eneramo, Nijerya'da siyah-beyazlılara transferi hakkında net açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak üzere olduğu Michael Eneramo, Nijerya'da siyah-beyazlılara transferi hakkında net açıklamalar yaptı. nbsp;Sivaspor ile sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş ile prensipte anlaşan Nijeryalı golcü Michael Eneramo, tatil için gittiği ülkesinde transferiyle ilgili açıklamalar yaptı. Beşiktaş'a transferi hakkında konuşan Eneramo, siyah-beyazlıları neden tercih ettiğini açıkladı.
ANLAŞMASININ DETAYLARINI AÇIKLADI
Öncelikle sözleşme detayları hakkında bilgi veren 27 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'ta oynamayı kabul ettim. Pazar günü anlaşmamızı tamamladık ve 2 yıl için anlaşma sağladık. Bu hafta Türkiye'ye gideceğimm ve sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşmeyi imzalayacağım" ifadelerini kullandı.
BEŞİKTAŞ'I NEDEN TERCİH ETTİ?
Nijeryalı oyuncu neden Beşiktaş'ı tercih ettiğine dair soruya ise, "Beşiktaş, Türkiye'de gelenekleri olan bir takım. Her sezon Avrupa'da mücadele eden çok büyük ve güçlü bir takım. Orada oynamak istemem neden onları tercih ettiğimi gösteriyor. Bu anlaşmadan dolayı gerçekten çok mutluyum. Türkiye'de şampiyonluk ve kupa kazanıp, Avrupa'da mücadele emtek istiyorum ve tekrar Nijerya Milli Takım yöneticilerine kadroda yer alma isteğimi göstermeyi hedefliyorum" cevabını verdi.
HEDEFİ YENİ AMOKACHI OLMAK
Michael Eneramo son olarak tam 4 sezon boyunca Beşiktaş forması giyip taraftarın sevgilisi olan Nijeryalı eski oyuncu Daniel Amokachi'yle ilgili ise, "Türkiye'ye geldikten kısa süre sonra Amokachi'nin geçmişte Beşiktaş'ın en iyilerinden birisi olduğu söylendi. Ben şimdi takıma katıldım ve Amokachi'nin Beşiktaş'ta yaptıklarını geçmek için elimden gelenin iki katını yapacağım. Bir forvet oyuncusu olarak, üretebildiğim kadar çok skor üretmek istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Geride kalan 3 sezonda Sivasspor formasıyla toplamda 91 karşılaşmaya çıkan Michael Eneramo, 34 kez gol sevinci yaşadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...