HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Terör gölgesinde rekor!

Düzenleyen: /
Terör gölgesinde rekor!
Belçika, Japonya, Lukaku, Haber

SPOR Haberleri

Belçika özel maçta Japonya'yı 1-0 yenerken tek golü Romelu Lukaku attı. 65 maçta 31 gole ulaşan yıldız forvet, daha 24 yaşında Belçika Milli Takımı'nın en golcü ismi oldu. Maç öncesi terör saldırısı ihbarı nedeniyle artan güvenlik önlemleri sebebiyle seyircilerin tamamının yerlerini alması 30. dakikayı buldu. Lukaku bu vuruşuyla, milli formayla 31 gole ulaştı ve daha 24 yaşındayken Belçika Milli Takımı'nın en golcü ismi oldu.

FIFA 2018 Dünya Kupası'nda mücadele etme hakkı elde edeb Belçika ve Japonya'nın Brugge'de oynadığı özel maçı ev sahibi 1-0 kazandı. Kırmızı Şeytanlar'ın tek golü Nacer Chadli'nin ortasında Romelu Lukaku'nun kafa vuruşuyla geldi.

Yıldız forvet, Belçika formasıyla 65 maçta 31 gole ulaştı ve Belçika Milli Takımı'nın en golcü oyuncusu unvanını elde etti. Lukaku'nun bu rekoru daha 24 yaşındayken kırması dikkat çekti. Lukaku, 30'ar golü bulunan Bernard Voorhoof ve Paul van Himst'i geçen hafta Meksika maçında attığı iki golle yakalamıştı.

Belçika, yenilmezlik serisini de 15 maça çıkardı. Kırmızı Şeytanlar'ı yenen son takım geçen yıl Eylül ayındaki dostluk maçında İspanya olmuştu.

Maç öncesi Brugge Polisi'ne yapılan terör saldırısı ihbarı nedeniyle kriz masası oluşturuldu. Stat çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Kapıları metal dedektörler ve patlayıcı madde bulmak için özel yetiştirilmiş köpeklerle aramalar yapıldı. Bu önlemler nedeniyle girişlerde uzun kuyuklar oluştu ve tüm seyircilerin statta yerlerini almaları 30. dakikayı buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...