Muhterem Nur: Albümle alakamız yok

/ Kaynak: CHA
Muhterem Nur: Albümle alakamız yok

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Merhum Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, yeni çıkacak Müslüm Gürses albümüyle herhangi bir alakaları olmadığını söyledi.

Merhum Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, yeni çıkacak Müslüm Gürses albümüyle herhangi bir alakaları olmadığını söyledi. Nur, "Bu albümden ne bir gelirim var ne sahibiyim. Albüm için Müslüm Gürses'in projesi olarak çağırıp insanları kullandılarsa dava açacağım." dedi. nbsp;Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Şişli'deki Kadırga Müzik şirketinde basın açıklaması yaptı. Yeni çıkacak Müslüm Gürses albümünden bahseden Nur, "Bu karışık çıkarılan albümde benim eşimin 4 tane parçası konuluyor. Bir de sadece 'Babanın baba şarkıları' isminin olacağını söylediler. Onayladım ben de. Şimdi sağdan soldan duyduğum için üzüldüm. Bizim olmayan bir albümün bizimmiş gibi tanıtımı yapılıyor. Bu albümden ne bir gelirim var ne sahibiyim. Şirket de benim değil. Sadece Eflatun Müzik toparlayıp bu albümü yaptı. Bizimle bir alakası yok. Müzik şirketine, kendi hareketleri doğruysa, bütün sanatçıları kendi namına çağırıp bu albümü doldurduysa bu benim sorunum değil. Ama Müslüm Gürses'in projesi olarak çağırıp insanları kullandılarsa dava açacağım. Bunu durduramazlar." ifadelerini kullandı.'POSTA GAZETESİ TEZKİP ETMEZSE DAVA AÇACAĞIM'
Müslüm Gürses'le ilgili gazetede çıkan bir habere değinen Nur, bu başlığın sinirlerini bozduğunu söyledi. Nur, "Hala sinirlerim bozuluyor. Posta gazetesinde bir yazı var; Babayı dirilteceklermiş. 15 Temmuz'da baba dirilecekmiş. Hiç bunların saygısı yok, hiç mi utanmıyorlar. Bunlar Allah mı ki babayı diriltiyorlar. Bunu yazan insan utanmadı mı? Hakkın rahmetine kavuşmuş bir insanı diriltip komedi oynayacaklar. Ben eşimin arıtk bu dünyadan çekilmiş, huzur içerisinde yatmasını istiyorum. Dilden dile ticarete kullanımasInı istemiyorum. Böyle devam ederse, tekzip etmezlerse dava açacağım. Daha ileri giderlerse, yapacağım hareketlerle onları öldürürüm. Silahla tehdit etmiyorum. Bunlar bizi sömüre sömüre bitiremediler. Ölümüzü dirimizi sömürdüler. Utanmıyorlar mı? Saygıya advet ediyorum. Ne biçim insanlar." şeklinde konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...