Fenerbahçe'nin Avrupa inadı dinmiyor

Fenerbahçe'nin Avrupa inadı dinmiyor

SPOR Haberleri

Avrupa kupalarından 2+1 yıl men cezası alan Fenerbahçe Kulübü, 10 Temmuz Çarşamba günü UEFA Tahkim Kurulu'nda tarihi bir savunma yapacak.

UEFA Disiplin Kurulu'nun soruşturma sonrası aldığı 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, 10 Temmuz Çarşamba günü UEFA Tahkim Kurulu'nda tarihi bir savunma yapacak. Saat 14.00'te İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleşecek olan duruşmada, avukatların yanı sıra daha önce olduğu gibi başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de yer alacak. Tam da bu tarihten sonra Fenerbahçe için aynı zamanda kritik bir dönemin de başlangıcı olacak. Avrupa Kupaları'ndan men edilen sarı lacivertli ekip, savunmasını verdikten sonra 15 Temmuz'da Tahkim Kurulu'ndan kararı bekleyecek. Tahkim'den olumsuz bir süre çıkması halinde sarı lacivertli ekip bu kez Temmuz ayı içerisinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gidecek. Bu başvuruyu inceleyecek olan CAS'ın davayı kabul edip etmeyeceği Ağustos ayında belli olacak. Ve bu tarihten sonra CAS'ın vereceği karar uyarınca Fenerbahçe'nin Avrupa'daki geleceği netleşmiş olacak.
İşte Fenerbahçe'nin Avrupa'daki geleceğini belirleyecek takvim;
10 Temmuz: Tahkim Savunması
15 Temmuz: Tahkim Kararı
Temmuz 2013: CAS Davası (Tahkim'den olumsuz bir karar çıkması halinde)
Ağustos 2013: CAS'ın davayı kabul etmesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...