THY uçağı zorunlu iniş yaptı

Düzenleyen:
THY uçağı zorunlu iniş yaptı

GÜNDEM Haberleri

Nairobi'den İstanbul'a hareket eden THY'nin tarifeli uçağında, elektronik cihazlara ait kablosuz ağlardan birinin adının "bomb on board" olması nedeniyle Hartum'a zorunlu inişin ardından yapılan güvenlik kontrollerinde herhangi bir bulguyla karşılaşılmadı.

Alınan bilgiye göre, Kenya'nın başkenti Nairobi'den İstanbul'a hareket  eden uçakta, sefer sırasında elektronik cihazların internete bağlanmaları  amacıyla kullanılan kablosuz ağlardan (Wi-Fi) birinde "bomb on board" adı tespit  edildi.

Kaptan pilot, uçağa güvenlik prosedürlerinin uygulanması için Hartum'a  zorunlu iniş kararı aldı. Gerekli izinlerin kuleden verilmesinin ardından uçak,  Hartum'daki havalimanına indi.Yolcular ve uçak, prosedür gereğince güvenlik taramasından geçirildi.  Wi-Fi ağının kaynağını belirlemek için inceleme yapan uzmanlar, ağın uçak  içerisinde oluşturulduğuna yönelik görüş bildirdi.Aramalarda da herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması üzerine uçağa  yolcu alımı yapıldı. Uçak, daha sonra İstanbul'a hareket etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...