Fikret Orman, 'Bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağız'

Fikret Orman, 'Bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağız'

SPOR Haberleri

Fikret Orman ve beraberindeki heyet, UEFA Disiplin Kurulu'ndaki duruşmalı toplantıya katılacak.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın dosyalarının bir arada götürülmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Dosyalar birbirinden çok farklılık gösteriyor. Yarın kendi savunmamızı yapıp bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz." dedi.Fikret Orman ve beraberindeki heyet, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yapılan itiraz için UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantıya katılacak. İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak duruşmaya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Orman, kızıyla birlikte bilet işlemlerini yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. "Yarın savunmadan çıkacak sonuçtan umutlu musunuz?" sorusu üzerine Orman, "Ben suya hep dolu tarafından bakıyorum. Konuyla alakalı bir suç olduğuna dair ilk günden beri inanmıyorum. Rahatsızlık duyduğumuz konu; iki dosyanın bir arada götürülmesidir. Yani Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir arada götürülmesidir. Dosyalar birbirinden çok farklılık gösteriyor. Beşiktaş'ın futbol federasyonunu tahkimlerinden, disiplininden veya etik kurulundan ceza aldığı yok. Onun için ikisinin bir arada götürülmesinden rahatsızız. Ama biz kendi açımızdan kendi savunmamızı yapıp bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Söz yarın tahkim heyetinde ve bir yerde bizde." diye konuştu.

"Sizin şahitliğiniz olacak mı? Kimler şahit olacak?" şeklindeki soru üzerine Başkan Orman, "Ben şahit değilim, o dönem yönetici de değildim, bu işin bir parçası da değildim. Davanın şahitleri var. Bazı arkadaşlar var, götürüyoruz yanımızda. Ama sonunda savunmayı direk olarak ben yapacağım." cevabını verdi.

STADYUM AVRUPA YAKASINDA OLACAK

Orman, İnönü Stadyumu'ndaki yıkım çalışmaları nedeniyle, 2013-2014 sezonundaki maçlarını nerede oynayacağı merak edilen Beşiktaş'ın yeni adresi konusunda da ipuçları verdi. "Stadyum konusunda gelişme var mı?" sorusu üzerine Orman, stadyum konusunu önümüzdeki hafta basın toplantısında açıklayacaklarını söyledi. Stadyum konusunda gelinen noktayı 'Son nokta' diyerek anlatan Orman, "Önümüzdeki hafta netlik kazanır. Bugüne kadar ne gelişmeler oldu ne konuşmalar oldu kimlerle konuştuk sonucu nereye geldi hepsini açıklarız." ifadesini kullandı. Orman, "Beşiktaş taraftarı hangi yakada olacak sorusuna ise, "Bu yakada olacak." karşılığını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...