Altay, teknik direktör Ümit Kayıhan ile prensipte anlaştı

/ Kaynak: İHA
Altay, teknik direktör Ümit Kayıhan ile prensipte anlaştı

SPOR Haberleri  / İHA

Geçen hafta teknik direktör Turgut Uçar ile yollarını ayıran Altay Yönetimi, teknik direktör Ümit Kayıhan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Geçen hafta teknik direktörTurgut Uçar ile yollarını ayıran Altay Yönetimi, teknik direktör Ümit Kayıhan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. nbsp;Altay Yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Profesyonel takım çalıştırıcılığı konusunda teknik direktör Ümit Kayıhan ile görüşmüş ve prensip anlaşmasına varılmıştır. Teknik direktör Ümit Kayıhan ile önümüzdeki günlerde bir araya gelinerek resmi sözleşme imzalanacaktır" ifadesinde bulundu.
Son olarak 2010-2011 sezonunda Çaykur Rizespor'u çalıştıran Kayıhan, futbolculuk döneminde de forma giydiği Altay'da 1991-1992, 1992-1993, 1998-1999 ve 1999-2000 sezonlarında teknik direktörlük görevinde bulundu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...