Kılıçdaroğlu: Filistin konusu millî davadır sağı solu yoktur

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu: Filistin konusu millî davadır sağı solu yoktur

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İslam İşbirliği Teşkilatından Doğu Kudüs’ün Filistin’in başkenti olarak kabul edilme kararına destek verdi.

Muğla’da konuşan Kılıçdaroğlu “Bu karar çok önemli. Şimdi verdiğin sözü tutacaksın arkadaş. Mavi Marmara gemisi gibi yapmayacaksın. Diyeceksin ki, ‘ben Türkiye olarak Doğu Kudüs’te büyükelçiliği kuruyorum.’ Sen, mademki İslam İşbirliği Örgütünü Türkiye’de topladın, bu kararı aldın, ki alman da lazımdı, bu karara her türlü desteği veriyoruz. Ben takipçisi olacağım. Filistin davasını savunan her vatandaşın da takipçisi olmasını istiyorum. Böylece iradelerimiz birleşmiş olur. Filistin davasının sağı solu yoktur. Filistin bizim millî davamızdır. Filistin’de dökülen her kan bizim kanımız sayılır. Filistin’e her koşulda sahip çıkacağız.”

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...