Ayhan Barışçı'dan 'Fenerbahçe'ye destek' yalanlaması

Ayhan Barışçı'dan 'Fenerbahçe'ye destek' yalanlaması

SPOR Haberleri

Ayhan Barışıcı, Fenerbahçe Kulübü'nün UEFA Disiplin Kurulu'na verdiği savunmayla ilgili kendilerinin de destek verdikleri iddialarını yalanladı.

nbsp;Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı,Fenerbahçe Kulübü'nün UEFA Disiplin Kurulu'na verdiği savunmayla ilgili kendilerinin de destek verdikleri iddialarını yalanladı. Barışıcı, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, önceki gün bu iddiaları resmi siteden yalanladıklarını ancak bugün bir yayın organın kendisiyle yapılan röportajdan asılsız haber yaptığını dile getirdi. İlgili kurum muhabirinin haber ile ilgili olarak görüşmek istediğini belirten Ayhan Barışıcı, şunları kaydetti: "Bizim Bursaspor olarak tavrımızın net olduğunu ve bu konu ile ilgili açıklamayı da, resmi internet sitemiz üzerinden yaptığımızı bildirdim. Bu tür asılsız haberlerin Bursaspor camiasında hoş karşılanmayacağını da kendisine ilettim. Sözlerimin bundan ibaret olmasına rağmen, tamamen gerçek dışı beyanlara dayandırılan bu asılsız haberden dolayı, hem bu yayın organını hem de bu haberi yazanları kınıyorum." Öte yandan, yeşil - beyazlı kulüp yönetim kurulu da yaptığı açıklamada, "Bazı yayın organlarının gerçek dışı yazılarla Bursaspor ismini yıpratmasına ve kulübümüz üzerinden çirkin hedeflerine ulaşmasına müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." dedi.
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...