'Et'te kadın devri

Düzenleyen:
'Et'te kadın devri

YAŞAM Haberleri

Son yıllarda Türkiye’de büyüyen et restoranı furyası yurt dışına taştı. Ünlü şeflerimiz birçok ülkede restoran açıyor, ününü dünyaya yayıyor.

Ünlü şefimiz Nusret’in tuz atma hareketi onlarca kişi tarafından yapıldı, sosyal medyada paylaşıldı. Şimdi ise bir kadın şef bu konuda çok iddialı: Filiz Köken... Eşi Murat Köken ile birlikte İstanbul’da önce Avcılar, şimdi de Hadımköy’de restoran açarak önemli bir adım attı Filiz Hanım. “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” sözünü tersine çevirip eşiyle birlikte sandalyeden yemek türüne kadar her şeyi birlikte planlayan Filiz Köken, 7’den 70’e her müşterisi için bir yemek çeşidinin bulunduğunu, misafirlerinin restoranda keyifli anlar geçirmesini istediğini belirtiyor et dünyasına ünlü bir kadın şef olarak iddialı geliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...