BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > THY personeline, Osmanlı mutfağının lezzeti sunuluyor

THY personeline, Osmanlı mutfağının lezzeti sunuluyor

THY’nin iç hatlar, apron, THY Teknik, Florya, THY Genel Müdürlük, THY Kargo, Güneşli ve Yenibosna’daki yemekhanelerinde 12 bin personele Osmanlı mutfağının birbirinden leziz yemekleri tattırılıyor.



> Cemil Yıldız İSTANBUL THY’nin iç hatlar, apron, THY Teknik, Florya, THY Genel Müdürlük, THY Kargo, Güneşli ve Yenibosna’daki yemekhanelerinde 12 bin personele Osmanlı mutfağının birbirinden leziz yemekleri tattırılıyor. Üç yıldan beri 186 personelle bu hizmeti sürdüren yemek şirketinin göze çarpan en önemli özelliğiyse çalışanlarının güler yüzlü ve cana yakın olması. Bunlardan biri de THY İç Hatlar Yemekhanesi Şefi Meral Sayım. Çalışanlara sıcak yemek sunabilmek için her sabah tatlı bir telaş yaşadıklarını dile getiren Sayım, “Yemeklerimiz sıcaklığının yanı sıra sürekli hijyenik kontrollerden geçiyor. Bunun için 4 gıda mühendisi, iki doktor numuneleri yemek ikramından önce sürekli test ediyor” dedi. HİJYEN VE LEZZET BİR ARADA Yemekhane Şefi Meral Sayım, çalışanlara temiz, sıcak ve lezzetli yemek sunabilmek için çalıştıklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT