Antalya'daki FETÖ operasyonunda 2 gözaltı

Düzenleyen:
Antalya'daki FETÖ operasyonunda 2 gözaltı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan 2 şüpheli yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında örgüt üyeliğinden aranan P.G. ve B.Ç'nin, Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde bir evde olduğu belirlendi.

Ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Evdeki aramada sahte kimlik, tablet, cep telefonu, Arapça İncil ile yaklaşık 10 bin lira ele geçirildi.

Şüphelilerin Ankara'nın Sincan ilçesinde kurdukları dernek adına cami yaptıracaklarını söyleyerek "himmet" adı altında topladıkları parayı kendilerine yakın kurum, vakıf, kişi ve kuruluşlara usulsüz aktardıkları için "dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçlamasıyla yargılandıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...