Jaja Kayserispor'da

Jaja Kayserispor'da

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bir dönem Trabzonspor forması giyen Jaja'yı, 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bir dönem Trabzonspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Jaja'yı, 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Jaja ile satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Kaliteli bir oyuncuyu kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ortaköylüoğlu, takımlarının Jaja ile daha da güçlendiğini ifade etti. Futbolcunun kente geldiğini dile getiren Ortaköylüoğlu, oyuncu için yarın basın önünde tören düzenleyeceklerini kaydetti. Kayserispor, geçenr sezonun devre arasında kampa davet ettiği Jaja'yı kadrosuna katmak istemiş ama bu konuda anlaşma sağlanamamıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...