Demba Ba geri dönüyor

Düzenleyen:
Demba Ba geri dönüyor

SPOR Haberleri

Cenk Tosun'u Premier Lig'de satması beklenen Beşiktaş, eski futbolcusu Demba Ba'yı takıma geri kazandırıyor... Çin kulübü SH Shenhua ile görüşen Demba Ba, alacaklarından vazgeçti. Siyah beyazlı takım ile de görüşme gerçekleştiren Demba Ba, Twitter hesabında konumunu da 'BEŞİKTAŞ JK' olarak değiştirdi. Anlaşmanın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın, devre arasındaki ikinci transferi de yolda. 1 Ocak’ta Vida’nın takıma katılmasını bekleyen Siyah-Beyazlılar’ın sıradaki bombası taraftarın sevgilisi Demba Ba. İlk olarak 2014-15 sezonunun başında Chelsea’ye 6 milyon euro ödenerek alınan Senegalli yıldız, bir sene kaldıktan sonra Çin ekibi SH Shenhua’ya 13 milyon euroya satılmıştı. Asya kıtasında 1,5 sene top koşturan Ba’nın bacağı kırılmış ve formasına hasret kalmıştı.

Ardından geçen sezon ocak ayında Beşiktaş’a yarım sezonluğuna kiralanmış ancak Aboubakar ve Cenk Tosun’dan formayı alamamıştı. Şenol Güneş’in çok beğendiği ve taraftarların gönlünde taht kuran Senegalli santrfora 3. kez Beşiktaş yolu göründü. 32 yaşındaki golcü futbolcunun, Çin ekibinden bonservisini almak için yöneticilerle yüz yüze görüşme yaptığı ve geçmiş dönem alacaklarından vazgeçtiği öğrenildi. Ba’nın bonservisini alarak Beşiktaş’a ücretsiz bir şekilde gelmeye çalıştığı bildirildi. Ayrıca Çin ekibinin de yabancı futbolcu konusunda sorun yaşadığı kaydedildi.

Beşiktaş ile kesin olarak anlaştığı iddia edilen Demba Ba, Twitter hesabında konumunu da 'BEŞİKTAŞ JK' olarak değiştirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...