Sunucu Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a sert cevap ( Dilay Korkmaz kimdir?)

Düzenleyen:
Sunucu Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a sert cevap ( Dilay Korkmaz kimdir?)

MAGAZİN Haberleri

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan 'Bu kızı çok aradınız mı?' diyerek paylaşımda bulundu. Bunun ardından Dilay Korkmaz atağa geçerek Demet Akalın'a sert verdi. Peki Dilay Korkmaz kimdir?

Sunucu Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a sert cevap geldi.Demet Akalın, sunucu Dilay Korkmaz ile ilgili Twitter'dan ''Starlife bu sunucu kızı çok aramış mı ya direk zapp'' paylaşımında bulunarak tüm okları Dilay Korkmaz'a çevirtmişti. Demet Akalın'ın beğenmediği Dilay Korkmaz kimdir? gibi tüm merak edilenler haberimizde.
 

Sunucu Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a sert cevap ( Dilay Korkmaz kimdir?)

Bu paylaşımın ardından sunucu Dilay Korkmaz da kendi Instagram hesabından Demet Akalın'a şu cevabı verdi:

''ALLAH KÖTÜ KALPLİLERDEN KORUSUN!''

''Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun''

Sunucu Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a sert cevap ( Dilay Korkmaz kimdir?)

DİLAY KORKMAZ KİMDİR?

Model Dilay Korkmaz, 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında yer aldı ve yarışmayı 4. olarak tamamladı.Yarışmanın ardından Çin’de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 ülkeden katılan yarışmacılar arasında ilk 15’e girerek büyük başarıya imza attı.1990 yılında Ankara’da doğan güzel manken ve sunucu Dilay Korkmaz halen Star Tv ekranlarında Star Life adlı magazin programını sunuyor.

Dilay Korkmaz, 2017 yılında çekimleri tamamlanan Karımı Gördünüz mü? isimli sinema filminde oynadı..Gazi Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu Dilay Korkmaz, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Mehpare Çelik’ten diksiyon dersleri ve Başkent İletişimde Spikerlik ve sunuculuk eğitimleri aldı.Bir röportajında Türkiye’nin en güzel kadınlarını, annesi ve Çağla Şikel olarak tanımlayan ünlü sunucu, dünyanın en güzel kadını olarak ise Alessandra Ambrosio’yu göstermişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...