Aziz Behich harekâtı

Aziz Behich harekâtı

SPOR Haberleri

Aylardır peşinden koşulan Kwadwo Asamoah için yapılan görüşmelerden kesin bir sonuç çıkmayınca Galatasaray sol bek için ibreyi başka yöne çevirdi.

Sarı-kırmızılılar alternatifler arasında yer alan Bursa’nın sol beki Aziz Behich için atağa kalktı. Daha önce Aziz konusunda Trabzonspor’la görüşme hâlinde olan ve bordo-mavililerden “Rodallega, N’Doye artı bir miktar para” teklifi alan Bursaspor yönetimi de Galatasaray’dan “sıcak para” atağı gelince Karadeniz ekibiyle olan görüşmeleri askıya aldı. Sarı-kırmızılılar, Bursasporlu idarecilere “Bekleyin, Aziz’i satmayın” mesajı gönderirken bu transfer için 3,5 milyon avroyu gözden çıkarabileceklerini iletti. Teknik direktör Fatih Terim, yeni sol bekiyle kampı beraber geçirmek istediği için 27 yaşındaki oyuncunun en kısa sürede kadroya katılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...