Barcelona, Beşiktaş'ın eski yıldızına talip oldu!

Düzenleyen:
Barcelona, Beşiktaş'ın eski yıldızına talip oldu!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'tan 7 milyon Euro'ya Fransız ekibi Olimpik Lyon'a transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcelo Guedes için flaş bir transfer iddiası geldi.

İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo gazetesinin iddiasına göre Lyon'da başarılı bir performans gösteren Marcelo, Barcelona'nın radarına girdi.

DEVRE ARASINDA MARCELO, SEZON SONU DE VRIJ

Devre arası transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Barcelona'nın listesinin ilk sırasında Lazio'dan Stefan de Vrij olduğu ancak Katalan devininin, bu transfer için sezon sonunu bekleyeceği kaydedildi. Thomas Vermaelen'den bekleneni alamayan, Mascherano ve Umtiti'nin sakatlığı nedeniyle devre arasında stoper transferine yoğunlaşan Barcelona'nın 30 yaşındaki futbolcuyu listesine aldığı belirtildi.

Barcelona, Beşiktaş'ın eski yıldızına talip oldu!

MENAJERLİK ŞİRKETİ ÖNERDİ

Stefan de Vrij'in menajerlik şirketi olan Sports Entertainment Group'un Barcelona ile yakın ilişkileri olduğu ve bu sebepten dolayı Barcelona'ya Marcelo'yu önerdiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...