U20 Dünya Kupası'nda final günü

U20 Dünya Kupası'nda final günü

SPOR Haberleri

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Fransa ile Uruguay ilk şampiyonluk için sahaya çıkıyor.

Türkiye'de düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın en büyüğü bugün belli oluyor. Türk Telekom Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Fransa ile Uruguay, kupanın sahibi olabilmek için sahaya çıkacak. Aldıkları başarılı sonuçlarla finale kadar gelen Fransa ile Uruguay arasındaki maçtan galibiyetle ayrılacak olan takım, bu organizasyondaki ilk şampiyonluğunu da kazanmış olacak. Turnuvanın üçüncülük maçı ise saat 18.00'de Irak-Gana arasında oynanacak.
SEYİRCİ HAYAL KIRIKLIĞI
Organizasyon Komitesi Başkanı Jim Boyce, "Bu turnuvanın kazananı futbol oldu. nbsp;Türklerin ne kadar futbol düşkünü olduklarını biliyorum ama hedeflenen izleyici sayısına ulaşamadık. Taraftarları en azından final maçını izlemeye davet ediyorum" dedi. U20 Dünya Kupası Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Servet Yardımcı da, Toplam 261 bin seyirci geldi. Çocuklara ve ailelerine bedava bilet vermemize rağmen tribünler boş kaldı. Sebeplerini araştırıyoruz" ifadelerini kullandı.
SMS nbsp;ile final maçına
U20 Dünya Kupası'nın ulusal sponsoru olan Turkcell, "Akıllı Bilet" teknolojisini finalde de uygulayacak. Futbolseverler 3544'e FINAL yazarak cep telefonlarına gelen SMS ile Fransa-Uruguay finalini izleme fırsatı bulacak. Futbolseverler tek biletle Irak-Gana maçını da izleyebilecek.

İKİSİ DE KUPAYI İSTİYOR
U20 Dünya Kupası'nın finalinde bugün karşı karşıya gelecek olan Fransa ve Uruguay takımlarının teknik direktörleri ile kaptanları, final maçına hazır olduklarını söyledi. Fransa Antrenörü Markowski şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini ifade ederken, Uruguay Antrenörü Verzeri, Türkiye'ye kupayı kazanmak için geldiklerini bunu da bütün dünyaya göstereceklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...