Galatasaray'da Rolando atağı

Galatasaray'da Rolando atağı

SPOR Haberleri

Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Portekizli stoper Rolando Jorge Pires da Fonseca için Galatasaray ve Zenit atakta.

Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Portekizli stoper Rolando Jorge Pires da Fonseca için Galatasaray ve Zenit atakta. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Portolu stoper için nabız yoklayan iki kulüp oyuncunun durumu ile ilgili Portekiz ekibinden bilgi aldı. Portekiz dışında futbol yaşantısına devam etmek istediğini sürekli dile getiren Rolando'nun bu isteğinden yararlanmak isterken, Porto'nun Rolando için talep edeceği rakamın 5 milyon avro olduğu öne sürüldü. Portekiz Milli Takımı'ndaki yerini geri almak ve gelecek yıl oynanacak Dünya Kupası'na formda girmeyi düşünen Rolando'nun tercihi Türkiye olabilir. 27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz yılı Napoli'de kiralık olarak geçirirken, seneyi 13 maç oynayarak kapadı. 1.90 boyundaki atik stoperin Porto ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyor.Fenerbahçe, Aralık 2012'de Rolando'yu transfer etmek isterken oyuncu için istenen 10 milyon avroluk bonservis bedeli bu transferi rafa kaldırdı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...