Babaları tarafından öldürülen Elif Mina ve Miray Hira toprağa verildi

Düzenleyen:
Babaları tarafından öldürülen Elif Mina ve Miray Hira toprağa verildi

YAŞAM Haberleri

Babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira son yolculuklarına uğurlandı.

Maltepe’de babaları tarafından öldürülen iki kız  çocuğunun cenazesi defnedildi.  Fındıklı Mahallesi'nde, önceki gün, babaları Ali Yardım tarafından  tüfekle vurularak öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira'nın  cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Sancaktepe Hazreti Ali Camisi'ne  getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, çocukların yakınları ve vatandaşlar  katıldı. Törende ayakta durmakta güçlük çeken ve sinir krizi geçiren anne Dilek  Yardım, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

'NE OLUR UYAN ANNEM'

Acılı anne Dilek Y. çocuklarının Türk bayrağını sarılı tabutlarını omuzunda taşırken, gözyaşlarına boğuldu. Kızlarının  tabutunun başında gözyaşı döken acılı anne, "Hiçbiriniz sahip çıkmadı. Hepinize  yalvardım, benim yavrularım gitti, benim kuzularım gitti. Kollamadınız bizi  korumadınız bizi. Hiçbirinizi istemiyorum, gidin buradan. Ne olur uyan anneciğim,  emziklerini getirdim, ne olur uyan Elif." diye feryat etti.  Daha sonra kılınan namazın ardından, Elif Mina ve Miray Hira'nın  cenazeleri, Sancaktepe'deki Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak'taki bir apartmanın giriş  katındaki evde silah seslerinin duyulması üzerine çevre sakinleri polise haber  vermiş, eve gelen ekipler Elif Mina (4), kardeşi Miray Hira (2) ile babaları Ali  Yardım'ın (29) cesedini bulmuştu. Yapılan araştırmada, Ali Yardım'ın, kızlarını  öldürdükten sonra intihar ettiği belirlenmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...