Vekiller 28 Şubat davasını izledi

Vekiller 28 Şubat davasını izledi

GÜNDEM Haberleri

“28 Şubat” davasını izleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ve Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ile birlikte Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Adaletin en kısa zamanda yerini bulmasını ümit ettiklerini söyleyen Kavakcı “Arzu ediyoruz ki bu dava en kısa zamanda sonuçlanır ve 28 Şubat’ın bir senei devriyesine daha gelirken, inşallah adaletin tecellisine daha yaklaşmış oluruz” dedi. İstanbul Milletvekili Benli de “Eğer 1980 ya da 1960 ihtilalini yapanları zamanında yargılayabilseydik, tüm Türkiye’ye zarar veren eylemlerinden cezalarını çekebilselerdi, ne 1980 darbesindeki ne 28 Şubat darbesindeki acılar yaşanırdı. Bana göre 28 Şubat darbesinin yargılanması, 15 Temmuz davalarındaki sanıkların yargılanması kadar önemli” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...