Orman, Beşiktaş'a golcünün kralını alıyor!

Düzenleyen:
Orman, Beşiktaş'a golcünün kralını alıyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, ünlü bir golcü futbolcuyla görüştüğü öğrenildi. İngiliz basını da bu olayı doğruladı.

Beşiktaş, Olivier Giroud’yu renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. İngiliz basını son dönemde Arsenal’de fazla forma şansı bulamayan Fransız golcünün, 2018 Dünya Kupası finallerinde millî takıma katılabilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini yazdı.

Bu yüzden Giroud’nun Beşiktaş’a sıcak baktığı bildirildi. Beşiktaş cephesinden ise 31 yaşındaki Fransız yıldızla, Başkan Fikret Orman’ın görüştüğü bilgisi geldi.

Siyah-Beyazlılar, bu dönemde birçok oyuncuyla görüşüldüğünü ancak bunun transferin gerçekleşeceği anlamına gelmediğini belirtti. Şenol Güneş de tercihini Ba’dan yana kullanıyor.

Larin de gündemde. Bu oyuncu geleceğe dönük düşünülüyor. Bu konuda da olumlu adımlar atılmış durumda. Ancak esas golcü transferi Giroud ile bitecek. Beşiktaş, bir yıldızı daha renklerine balayarak gövde gösterisi yapacak. (Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...