Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli zirvesi! İttifak yolunda ilk sıcak temas

Düzenleyen:
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli zirvesi! İttifak yolunda ilk sıcak temas

POLİTİKA Haberleri

Türk siyaset tarihinde dün bir ilk daha gerçekleşti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Cumhur İttifakı” teklifinin ardından AK Parti ile MHP liderleri arasındaki ilk sıcak temas dün gerçekleşti.

Haber Merkezi ANKARA

Daha önce medya üzerinden mesajlar veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yüz yüze görüştü. Saat 16.00’da basına kapalı olarak başlayan bu tarihî görüşme yaklaşık 35 dakika sürdü. İttifak yolunda ilk temas olarak değerlendiren zirvede iki liderin genel prensipler üzerinde konuştuğu, uyum kanunları ilgili değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve millî duruşun önemine değinerek MHP lideri Bahçeli’ye bir defa daha bu duruşundan dolayı teşekkür ettiği öğrenildi. İki liderin AK Parti’nin uyum kanunları konusundaki taslak çalışmasını tamamlamasının ardından yeniden bir araya gelebileceği ifade edildi. Görüşmede dış politika konuları ile başta FETÖ olmak üzere terörle mücadelenin de gündeme geldiği, Bahçeli’nin bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık desteğini bir defa daha dile getirdiği belirtildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...