Fenerbahçe'den Cardozo transferi için flaş açıklama

Fenerbahçe'den Cardozo transferi için flaş açıklama

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak, bazı gazetelerde yer alan 'Cardozo, Perşembe günü açıklanacak' haberlerini yalanladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak, bugün bazı gazetelerde yer alan "Cardozo, Perşembe günü açıklanacak" haberlerini yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım'ın taraftarlara antrenmanları perşembe günü FBTV'den izleyebileceksiniz şeklindeki söyleminin gazetelerde farklı bir şekilde değerlendirildiği vurgulandı. İŞTE O AÇIKLAMA, '"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Topuk Yaylası'nda taraftarlarımızla yaptığı sohbet bugün gazetelerde farklı anlamlar yüklenerek yer almıştır. Başkanımız taraftarlarımıza takımımızın bir sonraki taraftara açık antrenmanın gününü ve saatini Perşembe günü itibariyle FB TV ve diğer yayın organlarımızdan takip edebileceklerini söylemiş; transferlerle ilgili sorulara ise "Siz ne isterseniz o olacak" yanıtını vermiştir.'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...