Yiğithan Güveli 3 ay sahalardan uzak kalacak! Transfer iptal...

Düzenleyen:
Yiğithan Güveli 3 ay sahalardan uzak kalacak! Transfer iptal...

SPOR Haberleri

İstanbulspor maçında sakatlık yaşayan Fenerbahçeli Yiğithan Güveli'nin MR'ı çekildi. Genç oyuncunun sol bacak hamstring kasında bulunan 3 kolundan birinin koptuğu ayrıca bu bölgede bir de kısmi yırtılma olduğu tespit edildi. Skorer'in edindiği bilgiye göre sahalardan 3 ay uzak kalacağı öğrenilen Yiğithan Güveli'nin transferi iptal oldu.

Fenerbahçe'ye genç futbolcusu Yiğithan Güveli'den kötü haber geldi. Genç futbolcunun sol üst adalesinde kopma ve kısmi yırtık tespit edildi. Futbolcunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi...
 
Sarı-Lacivertli kulüp geçtiğimiz gün, Yiğithan'ın Sparta Rotterdam'a transferini açıklamıştı...
 
Kulüp yetkililerinden edinilen bilgi şöyle;
 
"Futbolcumuz Yiğithan Güveli’nin, İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası MR’ı çekildi. Yapılan tetkiklerde genç oyuncunun sol bacak hamstring kasında bulunan 3 kolundan birinin koptuğu ayrıca bu bölgede  bir de kısmi yırtılma olduğu tespit edildi. Yiğithan’ın tedavisine başlandı."
 
Transferi iptal oldu
 
Skorer'in edindiği bilgiye göre; Advocaat'ın ısrarla takımda görmek istediği, transferi resmen açıklanan Yiğithan Güveli'nin transferi iptal oldu. (Skorer)
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...