Fenerbahçe'de sezon hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de sezon hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki ikinci etap kampının 8. gününde yeni sezon hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti.

Kaynaşlı ilçesindeki tesislerde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon, istasyon, pas ve nbsp;pres çalışması gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takımın sezon başından bu yana uygulamaya koyduğu nbsp; bilgisayarlı analiz çalışmaları kapsamında, kampa izinli oldukları için geç nbsp; katılan Raul Meireles, Dirk Kuyt, Bruno Alves, Salih Uçanve Recep Niyaz düz koşu yaptı. Koşunun ardından kan örnekleri alınan futbolcuların bireysel yağ, kilo ve performansı ölçüldü. Analiz verilerinin Yanal tarafından değerlendirileceği, futbolculara gerekirse farklı bir çalışma programı uygulanacağı öğrenildi. Yaklaşık bir saat süren antrenmana izinli olan Moussa Sow ve tedavisi nbsp; süren Gökhan Gönül katılmadı. Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıkları akşam antremanıyla sürdürecek.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...