Amedspor'a CHP'li Sezin Tankırulu'ndan destek

Düzenleyen:
Amedspor'a CHP'li Sezin Tankırulu'ndan destek

POLİTİKA Haberleri

Daha evvel PKK'nın belini kıran SİHA'lara karşı çıkmasıyla gündemden düşmeyen CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu, Amedspor'un pankart taşımamak için sahadan çekilmesine sosyal medya hesabından destek verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e düzenlediği operasyondan rahatsız olan Amedspor, 'Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız' pankartıyla sahaya girmemek için maça çıkmadı.

Amedspor'a CHP'li Sezin Tankırulu'ndan destek

Büyük tepki toplayan Amedspor'a ilk destek ise CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan geldi.

SUÇLU AK PARTİ HÜKÜMETİYMİŞ

Bu olayı da AK Parti'ye bağlayan Tanrıkulu, "Hangi futbol takımının taraftarları 2.5 sezonda 41 deplasman müsabakasında Spor Güvenlik Kurulların kararları ile seyircisiz oynama cezası ile karşılaşabilir? Nefret söylemine zemin hazırlayan bu ayrımcı ve bölücü uygulama AK Parti Hükümetinin eseri." paylaşımında bulundu.

"PİŞMAN DEĞİLİZ"

Sivas Belediyespor maçına çıkmayan Amedspor'un Başkanı Nurullah Edemen de, "Pişman değiliz" dedi.

SİHA'LAR DA RAHATSIZ ETMİŞTİ

TSK'nın yerli ve millî imkanlarıyla terör örgütü PKK'ya ağır darbeler indirdiği Silahlı İnsansız Hava Aracı da (SİHA) CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu rahatsız etmişti.

Amedspor'a CHP'li Sezin Tankırulu'ndan destek

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...