Galatasaray iki oyuncuyu takibe aldı

Galatasaray iki oyuncuyu takibe aldı

SPOR Haberleri

Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, Sporting Lisbon'un genç yıldızı Bruma ve Irak Milli Takımı'nın solbeki Ali Adnan ile ilgilendiklerini söyledi.

Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, Sporting Lisbon'un genç yıldızı Bruma ve Irak Milli Takımı'nın solbeki Ali Adnan ile ilgilendiklerini söyledi. Antrenman sırasında kampı takip eden basın mensuplarıyla sohbet eden antrenör Hasan Şaş, transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine, "Aslında genç futbolcularla ilgileniyoruz ama biliyorsunuz uçuk kaçık fiyatlar var. Bruma'ya bir teklif götürdük, inşallah olumlu sonuçlanır. Gelecek için genç oyunculara ihtiyaç var" dedi. Takımın ana kadrosunun belli olduğunu ifade eden Şaş, "Chelsea'de forma giyen Obi Mikel ile hiç ilgilenmedik. Riera devam ediyor, şu ana kadar bize gelen bir şey yok. Kaleci aramıyoruz. Dönüşte inşallah Alperen'i alacağız" diye konuştu. Şaş, Aydın'la ilgili bir soruya, "Teklif yaptık. Bana sorarsanız iyi de bir teklif yaptık 3 yıllık. Hemen hemen Engin ve Gökhan Zan'ın aldığı ücretler. Bekliyoruz, sonuçta evladımız" yantını verdi. Semih'in durumuyla ilgili bilgi veren Şaş, tedavisini ameliyatsız halletmeye çalıştıklarını ve sarı-kırmızılı futbolcunun muhtemelen Slovenya kampına katılacağını kaydetti.
- "Kampın en istekli futbolcusu Sneijder"
Hasan Şaş, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in son 4 yılda 25-26 maç oynadığını belirterek, "Çok büyük eksiklik ama kampın en istekli oyuncusu o" dedi.
Futbolcuların form durumlarıyla ilgili bilgi veren Şaş, "Antrenmanlarda hepsinin tek tek değerlerini alıyoruz. Yüzde 75'i iyi durumda. Bazı oyuncularınki düşük, bu futbolcuları tekrar eski seviyelerine çıkarmak için ekstra antrenmanlar yapacağız. Çoğu da geçen yıl oynamamış oyuncular, normal yani. Onların daha iki-üç haftaya ihtiyacı var. Ceyhun verileri en yüksek oyuncu" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...