Sınırda moraller yüksek

Sınırda moraller yüksek

MAGAZİN Haberleri

Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek ve askerlerle buluşmak için başlatılan “Sanatçı ve Mehmetçik el ele” etkinliği kapsamında Hatay’a gelen sanatçılar ziyaretlerde bulundu.

Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Ömer Kurt’un da bulunduğu sanatçılar, Tarihî Antakya Uzun Çarşı’da esnafla bir araya geldi. Dışarıdan Hatay’da “savaş hâli” varmış gibi anlatıldığını ancak böyle bir durumun mevzubahis olmadığını vurgulayan Kaynarca “Uzaktan gösterildiği, anlatıldığı gibi değil. Burada herkesin işi gayet yerinde, moralleri yüksek. Maşallah herkes işinde gücünde, bir sıkıntı yok. Biz onu gördük. Çok da memnun olduk, ayrıca burada harika güzel bir atmosfer  de var” dedi. Kaynarca, Zeytin Dalı Harekâtı’nın yapılması gerekliliğini dile getirerek “Devletimizin bekası, güvenliği açısından gerekli bir harekâttı. O yüzden de arkasındayız” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...