Galatasaray'a Brezilyalı sol bek

Düzenleyen:
Galatasaray'a Brezilyalı sol bek

SPOR Haberleri

Sezon sonunda iki sol bek almayı planlayan Galatasaray, ilk olarak Lyon forması giyen Fernando Marçal'ı kadrosuna katacak.

Yeni sezon için arayışlara başlayan G.Saray yönetimi savunmaya takviye yapmak için ilk adayını belirledi.

ALINACAK İKİ İSİMDEN BİRİ MARÇAL

Sezon sonunda Latovlevici ile yollarını ayıracak olan sarı-kırmızılılar, kiralık olarak oynayan Nagatomu'yu da gelecek yıl kadroda tutmayacak. Terim'in isteği doğrultusunda Olympique Lyon'da forma giyen Marçal ile görüşmeler başladı. Sarı kırmızı ekibin görüşmelerde büyük mesafe katettiği öğrenildi.

Galatasaray'ın sol bek mevki için Marçal'dan sonra yöneleceği diğer isim ise Asamoah olacak. Sarı-kırmızılı kulüp Asamoah'ı alırsa, Marçal-Asamoah ikilisiyle sol bek transferini kapatacak.

SÜPER LİG TECRÜBESİ VAR
2015/16 sezonunda Gaziantepspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı Marçal, 4.5 milyon euro karşılığında Benfica'dan Olympique Lyon'a transfer olmuştu. Bu sezon Lyon formasıyla 24 maça çıkan Marçal, gol atma başarısı gözteremezken 3 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...