Orhan Kaynak, Sarıyer ile anlaştı

Düzenleyen:
Orhan Kaynak, Sarıyer ile anlaştı

SPOR Haberleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Sarıyer’de teknik direktörlük görevine Orhan Kaynak getirildi. Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Büyükasar, teknik adam konusunda titiz davrandıklarını belirtti.

Sarıyer'de Bahri Kaya'dan boşalan teknik direktörlük görevine Orhan Kaynak getirildi. Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Büyükasar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hafta başından bu yana devam eden teknik direktör arayışı tamamlandı. Birçok teknik adam üzerinde titizlikle çalışan ve takımın menfaatleri doğrultusunda doğru karar vermeye çalışan Yönetim Kurulumuz Orhan Kaynak isminde karar kıldı" dedi.

Orhan Kaynak isminin Türk futbolunda bir marka olduğuna değinen Ali Büyükasar, "Yeni hocamız kulübümüze hayırlı olsun. Orhan Kaynak sporculuk ve teknik direktörlük kariyerinde önemli takımlarda çalışmış deneyimli bir futbol adamıdır. Sarıyer futbol takımını ileriye götürecek bilgi ve donanıma sahiptir" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...