Yiğit Bulut yeni görev sonrası ilk kez TV'de

- Güncelleme:
Yiğit Bulut yeni görev sonrası ilk kez TV'de

GÜNDEM Haberleri

Yiğit Bulut danışmanlık sonrası ilk kez TV'de yeni görevini değerlendirdi, yabancı medyanın kendisine olan tutumunu analiz etti.

Yiğit Bulut geçtiğimiz günlerde "Başbakan Başdanışmanı" olmuştu. Bu durum çok konuşulmuş, gerek yurtiçi gerek yurtdışında büyük yankı uyandırmıştı. Bunun ardından Yiğit Bulut, ilk kez bir canlı yayına katıldı. A Haber ekranlarında yayınlanan Deşifre programına konuk oldu. Yeni görevi ile ilgili, "Başbakan'ın takdiri ve Allah'ın kısmetiyle bu atama gerçekleşti. Artık geçmişe dönük fazla söylenecek bir şey yok." dedi. "Bazı Alman ve İngiliz yayın kuruluşlarının bana saldırmasının ardında başka sebepler var." diyerek, bir zamanlar Hürriyet'in attığı"Tayyip'e şok ceza" manşeti gösterdi."Erdoğan'a muhtar bile olmaz diyen yabancı medyanın Yiğit Bulut'a da saldırması gayet normal" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...