BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Baklavaya bal kattı çalışanın tercihi oldu

Baklavaya bal kattı çalışanın tercihi oldu

Çalışanların yanı sıra ev kadınlarının da sipariş verdiği Aydınlar Gıda, 3 saat içinde baklava ve börek teslim ediyor.



Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL Kadınların iş dünyasında daha fazla varlık göstermesi, yeni sektörleri büyütüyor. Baklava ve börek hizmeti de bunlardan biri. Bu sektörde büyüyen Aydınlar Gıda’nın 1981 yılında kurulduğunu ifade eden Aydınlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Akkoyun, şunları söyledi: “ 1991 yılında Dilaver Pastaneleri adı altında perakende sektörüne geçtik. Sürecin getirdiği en önemli oluşumumuz ise Ballı Baklava Börek markamızın ortaya çıkmasıyla gerçekleşti. Çalışan kadınların ev baklavası ve böreği yapmaya zamanlarının olmamasından hareketle çok önemli bir sektöre geçiş yapmış olduk” dedi. Düğünlere, nişanlara, sünnetlere, cenazelere, toplantılara, toplu davetlere, konferanslara, seminerlere ve kokteyllere çok özel baklava ve börek imalatı gerçekleştirdiklerini belirten Akkoyun, “Bütün İstanbul’a sipariş verildiği andan itibaren 3 saat içinde teslimat gerçekleştirebiliyoruz. Her birisi üçer kilo olan kıymalı böreğimiz 30, peynirli böreğimiz 27, baklavamız ise 35 lira. Tepsileri de hediye ediyoruz. Yurt çapında da sipariş alıyoruz ve bunları en seri, en süratli şekilde yerlerine ulaştırabiliyoruz” diye konuştu.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 108299
    % 1.28
  • 3.6547
    % -0.47
  • 4.3321
    % 0.08
  • 4.8246
    % -0.63
  • 151.288
    % -0.09
 
 
 
 
 
KAPAT