Fenerbahçe hisselerine CAS dopingi

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Fenerbahçe hisselerine CAS dopingi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından 2 sene men edilmesi kararının CAS tarafından durdurulması, Borsa İstanbul 100'de işlem gören hisselerine de yansıdı.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından 2 sene men edilmesi kararının CAS tarafından durdurulması, Borsa İstanbul (BIST) 100'de işlem gören hisselerine de yansıdı. Kararın açıklanmasıyla Sarı-Lacivertli takımın hisselerini yüzde 10,55 oranında artırdı. Takımın hisseleri şu sıralar 30,40 liradan işlem görüyor. Fenerbahçe, UEFA'nın kendisine şike gerekçesiyle verdiği cezayı CAS'a götürmüştü. Süreçte yaşananlar, şirketin Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerine de anında yansıyor. Güne 27,50 liradan başlayen Fenerbahçe hisseleri, ilk seansta bir ara 27,70 lirayı buldu. Ancak ilk yarıyı 27,50 liradan kapattı. Öğleden sonra CAS'ın Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından 2 sene men edilmesi ile ilgili kararın yürütmesini durdurması. Sarı-Lacivertlilerin hisselerini uçurdu. Yükselen hisseler şu sıralar 30,40 liradan işlem görüyor. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...