Suriye mermisi yine Ceylanpınar'a düştü, 1 yaralı

Suriye mermisi yine Ceylanpınar'a düştü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Suriye'de yaşanan çatışmalarda ateşlenen kurşun Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan bir kişinin daha yaralanmasına sebep oldu.

Suriye 'de yaşanan çatışmalarda ateşlenen kurşun Ceylanpınar 'da yaşayan vatandaşa isabet etti. Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan bir kişi daha Suriye tarafından gelen mermiler sebebiyle yaralandı. PYD güçleri ile El Nusra cephesi arasında çatışmaların yaşandığı Suriye tarafından ateşlenen uzun namlulu tüfekten çıkan bir mermi sınırı aştı ve Ceylanpınarlı 19 yaşındaki Ali Benice'ye isabet etti. Birlik Mahallesi'ndeki Kardeşler Parkı'nda ayakta duran Benice'nin sınırı aşan mermi ile sırtından vurulduğu bildirildi. Benice, çağırılan ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Güvenlik güçleri yaşanan olayın ardından sınır hattında ve yaralanan Benice'nin tedavi gördüğü hastanede önlemlerini artırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...