Çocuklar Duymasın gerçeği ortaya çıktı

Düzenleyen:
Çocuklar Duymasın gerçeği ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Kanal d ekranlarında yayınlanan ve reyting için bir çok değişiklik yapan Çocuklar Duymasın'da bu hafta da Gönül'ü öldürdüler. İzleyiciler 'reyting için her şeyi yapıyorlar' demeden edemedi.

Çocuklar Duyması'nın yeni bölüm fragmanında Dominant Gönül'ü canlandıran Zeyno Gönenç'in 35. yeni bölümde ölüm haberi herkesi şoke etti. Fragmanda Gönül aniden hastalanıyor ve hastaneye kaldırıyor. Herkes rutin rahatsızlık olduğunu düşünürken aniden ölüm haberi geliyor. İzleyenler bunun ilk başta şaka olduğunu düşündü ama hala yapımcıdan bu konuda kesin bir açıklama yok. Zeyno Günenç'in diziden ayrılma kararı henüz netlik kazanmadı ancak deneyimli oyuncunun İnstagram hesabı sevenlerinin 'gitme' mesajlarıyla doldu.

HER ŞEY REYTİNG İÇİN YAPILIYOR

Medya kulislerinde dolaşan bir iddiaya göre; Gönül'ün ölüm haberi tamamen düşük reytingler. İzleyici ilgisini yeniden dizinin üzerine yoğunlaştırmak isteyen yapımcı, böyle bir hamle de bulundu. Ve yeni bölümde Gönül'ün ölmediği ortaya çıkacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...