Fenerbahçe kararı, Yunanları çıldırttı

Fenerbahçe kararı, Yunanları çıldırttı

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi Yunanları şaşırttı. Çünkü PAOK, Fenerbahçe'nin yerine Bursaspor olsa kurada seribaşı olacaktı.

İsviçre'nin Nyon kentindeki kuraya Fenerbahçe, seribaşı olarak katılacak. Ancak UEFA'nın geçtiğimiz pazartesi günü Tahkim Kurulu'nda 2 yıllık cezayı onaylaması Yunanistan'ın PAOK takımına yaramıştı. Çünkü F.Bahçe'nin yerine torbaya girecek olan Bursaspor seribaşı olamayacaktı. Timsah'tan daha fazla puanı olan Yunan temsilcisi ise kurada seribaşı olacaktı. Ama UEFA'nın bugünkü kararı üzerine Fenerbahçe yeniden seribaşı oldu ve PAOK alt torbaya düştü. UEFA'nın bu kararına şaşıran Yunan medyası ise duruma tepki gösterdi. Sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri arasındaki PAOK ile eşleşme ihtimali bulunuyor. Eğer F.Bahçe, kurada siyah-beyazlıları çekerse aynı zamanda 2010/2011 sezonu Avrupa Ligi'nde elendiği rakibinden rövanşı alma fırsatını da yakalamış olacak.


F.Bahçeli torbalar
Seribaşları: F.Bahçe, Lyon, Zenit, PSV, Metalist
Seribaşı olmayanlar: PAOK, Salzburg, Nordsjaelland, Grasshoppers, Zulte Waregem
nbsp;
F.Bahçesiz torbalar
Seribaşları: Lyon, Zenit, PSV, Metalist, PAOK
Seribaşı olmayanlar: Salzburg, Bursaspor, Nordsjaelland, Grasshoppers, Zulte Waregem.
nbsp;(AMK)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...